Lördagen den 11 april drog vi igång workshopen om sociala medier tillsammans med ca 30 andra deltagare, jätteroligt att se!

workmalinworkolivia

workgrupp1 workgrupp2workshop sociala medierVi hade besök av SDR – Malin Törby Vuksa, SDUF – Olivia Renner Balkstam och NU – Juni Sowell. Samtliga informerade om väldigt intressanta och bra saker att tänka på! Vi avrundade workshopen med grupparbete och redovisning där vi fick använda oss av våra nya kunskaper som vi fått under dagen av föreläsarna. Sammanfattningsvis anser jag att dagen blev lyckat och jag hoppas att det blir fler gånger, kanske DU har någon idé eller förslag? Tveka då inte att ta kontakt med någon i Styrelsen och lämna in ditt önskemål.

Tack till…

SDR – Malin Törby Vuksa
SDUF – Olivia Renner Balkstam
NU – Juni Sowell

Och även…

Yvonne Modig, Carina Åkerström, Vija Bergström med flera för god fika och lunch!

Och sist men inte minst…

Alla deltagare som var med!

// Mikaela Söderström